
Lukier królewski wraca na tron!
Jak go samodzielnie zrobić? Który rodzaj wybrać?
Jak obłożyć podkładkę cukierniczą lukrem plastycznym
i kiedy który sposób sprawdzi się najlepiej
Kwiaty cukrowe na druciku
Zastosowanie drutów florystycznych w dekoracjach cukierniczych
Piernik staropolski przekładany
Najlepszy przepis na piernik według Bożeny Sikoń
Róża "uszyta" z lukru
Jak przygotować efektowną "materiałową" dekorację? cz. II
Liść "uszyty" z lukru
Jak przygotować efektowną "materiałową" dekorację? cz. I
Foremka silikonowa do koronek - krok po kroku
czyli jak wykonać własną formę silikonową w dowolnym kształcie
Poznaj czwartą siostrę. Na imię jej Ruby.
Chcesz dowiedzieć się więcej o rubinowej czekoladzie? Zapraszamy!- od pasji do profesji: moja słodka firma
(16) - przepisy, cukiernictwo
(8) - dekoracje cukiernicze
(20) - wydarzenia
(6) - słodkie opowieści
(19) - baza wiedzy: solidne rzemiosło
(19)
2023
(1) 2022
(1) 2021
(5) 2020
(1) 2019
(1) 2018
(5) 2017
(3) 2016
(2) 2015
(11) 2014
(6) 2013
(2) 2012
(1) 2011
(1) 2010
(2) 2007
(8)