UWAGA! Od 1 kwietnia tylko sprzedaż internetowa. Więcej informacji...
zaloguj   |   załóż konto

Torty artystyczne - autorska pracownia

Agnieszka Klimczak, Bożena Sikoń, Tadeusz Branecki, Marcin Paździor

Bardzo intensywne, pięciodniowe szkolenie dla osób planujących uruchomienie własnej pracowni tortów artystycznych lub kawiarni albo podjęcie pracy w zawodzie dekoratora wyrobów cukierniczych.
Podczas praktycznych zajęć, uczestnicy zdobywają wiedzę na temat kluczowych umiejętności z zakresu nowoczesnego cukiernictwa, dekoracji cukierniczych oraz prowadzenia działalności gospodarczej i bieżących trendów.


  • Opis
  • Program
  • Nauczyciele
  • Organizacja
  • Opinie (21)
  • Galeria zdjęć

Założeniem szkolenia jest przekazanie jak najwięcej praktycznej wiedzy, przydatnej uczestnikom we własnej działalności lub pracy.

Prowadzący: Agnieszka Klimczak, Bożena Sikoń, Tadeusz BraneckiMarcin Paździor, dzielą się praktyczną wiedzą i odpowiadają na pytania uczestników, dostosowując szczegóły zajęć do ich indywidualnych potrzeb.

Szkolenie trwa pięć pełnych dni, a w programie:

  • torty,
  • desery na talerzu,
  • pralinki,
  • dekoracje czekoladowe,
  • styl angielski,
  • torty piętrowe,
  • figurki,
  • bukiety z kwiatów cukrowych,
  • podstawy lukru królewskiego,
a wszystko pod kątem komercyjnego zastosowania, okraszone modułem biznesowym, który uwzględnia bieżące możliwości i warunki formalne...
Plus: nowe znajomości, w świecie biznesowym określane jako networking

Szkolenie może być refundowane przez Urząd Pracy

Zapytaj w Urzędzie Pracy w Twoim rejonie... »

Szkolenie nie jest objęte systemem rabatowym Akademii opisanym w regulaminie Akademii tortownia.pl ».



#pieczenie, #deser, #kwiaty cukrowe, #florystyka cukiernicza, #figurki, #róża, #róże, #modelowanie, #lukier plastyczny, #styl angielski, #Bożena Sikoń, # Tadeusz Branecki, #Agnieszka Klimczak, #Marcin Paździor

Wybierz termin...
cena z VAT:

3900 zł

Chcesz znać kolejny termin?
Napisz, a powiadomimy
Cię jak go uruchomimy.
TEMATYKA

cukiernictwo, dekoracje cukiernicze, kwiaty cukrowe, czekolada, moja firma

POZIOM

kompendium umiejętności

CZAS TRWANIA

5 dni (38h zegarowych)