UWAGA! W najbliższą sobotę sklep stacjonarny będzie czynny w godzinach 11:00-17:00.
zaloguj   |   załóż konto

Opinie uczestników szkoleń


Dotychczasowi uczestnicy szkoleń bardzo pozytywnie ocenili:


  • wysoki poziom merytoryczny zajęć
  • sposób przekazywania wiedzy przez prowadzących
  • efektywne wykorzystanie czasu
  • bardzo dobrą organizację zajęć
  • przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce

Rekomendacje



Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Krakowie

Głos Żyrardowa i Okolicy "Torty w stylu angielskim" 19 maja 2011 r. nr 20(191)

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Grzegorzewskiej w Żyrardowie

Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących im. gen. dr. Romana Abrahama we Wrześni



Najnowsze opinie uczestników szkoleń:



Monoporcje - mini desery Bożeny Sikoń
Fantastyczne szkolenie.Pani Bozena ,ciepla i skromna osoba,potrafi tak ciekawie poprowadzic szkolenie,ze nie chce sie z tamtad wychodzic.Pani Ania z Pania Kasia dopelniaja calosci i przez te 16 godzin dostajemy ogrom wiadomosci i praktycznych zajec.Polecam kazdemu,rowniez tym ,ktorzy sie jeszcze wahaja bo naprawde warto
~ pawelberg, 11 września 2018

Kwiaty cukrowe od podstaw
Bardzo dobry kurs dla każdego, kto planuje rozpocząć swoją przygodę z kwiatami cukrowymi. Pan Tadeusz w prosty i przejrzysty sposób wyjaśniał każdy krok powstawania naszej kompozycji kwiatowej. Niebywałym plusem było to, iż mogłam dowiedzieć się o różnorodności materiałów niezbędnych do pracy z kwiatami cukrowymi. Wspaniały nauczyciel. Pod koniec szkolenia aż nie mogłam uwierzyć, że udało mi się stworzyć tak piękne kwiaty. Pozdrawiam serdecznie, Kornelia
~ Nels, 29 sierpnia 2017

Czekoladowe Petit Choux i torty z musami owocowymi
Jestem pod wielkim wrazeniem profesjonalizmu i umiejetnosci przekazania wiedzy , a pani Bozena jest bardzo mila i ciepla osoba napewno nauczy najwiekszych opornych . wyposazenie pracowni pierwsza klasa , gorco polecam
~ Marekkrystian, 5 maja 2017
Opinie absolwentów
"Nigdy nie dowiedzielibyśmy się z Internetu tego, czego nauczyliśmy się tutaj!"
Agnieszka Uznańska
"Wiedza i umiejętności nauczycieli, oraz sposób przekazania tego na najwyższym poziomie."
Monika Dolińska
"Mogłabym to miejsce zachwalać bez końca..."
Dominika Zasadzińska
"Byłam na wielu szkoleniach, ale te w tortowni nie mają sobie równych."
Edyta Szydlik
Skąd absolwenci?
Zaufali nam m.in.
Dr. Oetker

Kenwood

Stalgast

KUCHNIA
Restauracja Belvedere
Fundacja "Wiatrak"

Hotel Restauracja Sitarska

United Partners Sp. z o.o.