UWAGA! W najbliższą sobotę sklep stacjonarny będzie nieczynny.
zaloguj   |   załóż konto

Opinie uczestników szkoleń


Dotychczasowi uczestnicy szkoleń bardzo pozytywnie ocenili:


  • wysoki poziom merytoryczny zajęć
  • sposób przekazywania wiedzy przez prowadzących
  • efektywne wykorzystanie czasu
  • bardzo dobrą organizację zajęć
  • przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce

Rekomendacje



Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Krakowie

Głos Żyrardowa i Okolicy "Torty w stylu angielskim" 19 maja 2011 r. nr 20(191)

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Grzegorzewskiej w Żyrardowie

Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących im. gen. dr. Romana Abrahama we Wrześni



Najnowsze opinie uczestników szkoleń:



Oryginalne francuskie makaroniki
uczestniczylem w kilku Szkolenie odbylem w sierpniu.Teraz ,kiedy moje makaroniki ciesza sie duza popularnoscia chce Ci podzieowac Thierry za przekazana fachowa wiedze.Po pierwszych nie udanych samodzielnych probach sadzilem,ze juz nigdy nie upieke makaronikow.Cenne wskazowki jakie otrzymalem na szkoleniu sprawily,ze dzis pieke je z wielka przyjemnoscia i sprawiam radosc moim klientom.Uczestniczylem w kilku szkoleniach w Akademi Tortownia i nie zaluje zadnej spedzonej tam godziny.Czekam na kolejne szkolenia w ktorych z przyjemnoscia bede uczestniczyl.Pozdrawiam caly zespol Tortowni
~ pawelberg, 22 stycznia 2019

Monoporcje - mini desery Bożeny Sikoń
Fantastyczne szkolenie.Pani Bozena ,ciepla i skromna osoba,potrafi tak ciekawie poprowadzic szkolenie,ze nie chce sie z tamtad wychodzic.Pani Ania z Pania Kasia dopelniaja calosci i przez te 16 godzin dostajemy ogrom wiadomosci i praktycznych zajec.Polecam kazdemu,rowniez tym ,ktorzy sie jeszcze wahaja bo naprawde warto
~ pawelberg, 11 września 2018

Kwiaty cukrowe od podstaw
Bardzo dobry kurs dla każdego, kto planuje rozpocząć swoją przygodę z kwiatami cukrowymi. Pan Tadeusz w prosty i przejrzysty sposób wyjaśniał każdy krok powstawania naszej kompozycji kwiatowej. Niebywałym plusem było to, iż mogłam dowiedzieć się o różnorodności materiałów niezbędnych do pracy z kwiatami cukrowymi. Wspaniały nauczyciel. Pod koniec szkolenia aż nie mogłam uwierzyć, że udało mi się stworzyć tak piękne kwiaty. Pozdrawiam serdecznie, Kornelia
~ Nels, 29 sierpnia 2017
Opinie absolwentów
"Nigdy nie dowiedzielibyśmy się z Internetu tego, czego nauczyliśmy się tutaj!"
Agnieszka Uznańska
"Mogłabym to miejsce zachwalać bez końca..."
Dominika Zasadzińska
"Wiedza i umiejętności nauczycieli, oraz sposób przekazania tego na najwyższym poziomie."
Monika Dolińska
"Byłam na wielu szkoleniach, ale te w tortowni nie mają sobie równych."
Edyta Szydlik
Skąd absolwenci?
Zaufali nam m.in.
Dr. Oetker

Kenwood

Stalgast

KUCHNIA
Restauracja Belvedere
Fundacja "Wiatrak"

Hotel Restauracja Sitarska

United Partners Sp. z o.o.